Víz
Áfonya gyümölcslé 10%,
Alma gyümölcslé 40% (sűrítményből visszahígítva)
Étkezési sav: citromsav
Színezék: szőlőhéj kivonat
Aromák
Édesítőszerek (Na-ciklamát, aceszulfám-K, steviol-glikozidok)
Tartósítószerek (kálium-szorbát, Na-benzoát)
|
100 ml szörpben |
100 ml kész italban |
Energia |
124 kJ |
5,2 kJ |
|
/ 29 kcal |
/ 1,2 kcal |
Zsír |
0 g |
0 g |
-amelyből telített zsírsavak |
0 g |
0 g |
Szénhidrát |
4 g |
0,17 g |
-amelyből cukrok |
3,6 g |
0,15 g |
Fehérje |
0,2 g |
0,008 g |
Só |
0,2 g |
0,008 g |
Rost |
0,1 g |
0,004 g |
|
per 100ml |
|
100 ml kész italban |
Energia (kJ) |
126 |
|
5.3 |
Energia (kcal) |
29 |
|
1.2 |
Zsír (g) |
0 |
|
0 |
ebből telített zsírsavak (g) |
0 |
|
0 |
Szénhidrát (g) |
4 |
|
0.2 |
ebből cukor (g) |
1 |
|
0.04 |
Élelmi rost (g) |
0 |
|
0 |
Fehérje (g) |
0.1 |
|
0.004 |
Só (g) |
0.2 |
|
0.008 |
Hígítási arány:
1 rész szörp és 23 rész (szénsavas) víz. Az ajánlott hígítás szerint elkészített ital gyümölcslé tartalma legalább 2,08%.
Tárolás: (10-23°C). Száraz, hűvös helyen.