Az Ajvár egy horvát specialitás, melyet a horvátországi nyaralások után egyre több magyar fogyaszt itthon is szívesen. Hazájában hideg köretként rendkívül népszerű. Az Ajvár friss zöldségekből, tartósítószer nélkül készült, ízletes hideg köret. Kiválóan illik grillezett húsok, kolbászok mellé, de akár szendvics készítéséhez is felhasználható. Zöldségleves, szósz vagy gulyás ízesítéséhez is kitűnő. A termék igen nagy előnye, hogy nem tartalmaz tartósítószert, hagyományos recept alapján, kizárólag természetes alapanyagokból készült és zöldségekben igen-igen gazdag.
Termék információk
Kiválóan illik:
- Grillezett húsok, kolbászok mellé,
- szendvicsekhez,
- és gulyás ízesítéséhez is kitűnő. Jellemzők
Gondosan válogatott paprika és padlizsán
Igazi, tradicionális mediterrán ízvilág
Tartósítószer nélkül
Előírt terméknév - Teljes termékmegnevezés
Ajvár csípős - sült, darált zöldségkeverék hőkezeléssel tartósított Átlagos tápértékek
| 100 g termékben | | | |
Energiatartalom | 325 kJ / 78 kcal | | | |
Zsír | 4,0 g | | | |
amelyből telített zsírsavak | 0,3 g | | | |
Szénhidrát | 8,0 g | | | |
amelyből cukrok | 8,0 g | | | | |
Fehérje | 1,5 g | | | |
Só | 1,5 g | | | |
TárolásaÓvd a közvetlen napsütéstől!
Minőségét megőrzi: a doboz fedélen látható időpontig (nap, hó, év). Felnyitás után 10 napig még hűtőszekrényben tárolható.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
ÖsszetevőkPaprika (76%), Padlizsán (12%), Napraforgóolaj, Szeszecet, Sűrített paradicsom (2,6%), Konyhasó, Csípős paprika (1%), Cukor, Fűszerek.