Összetevők: Édesítőszer: eritrit, Holland típusú 22% zsírtartalmú kakaó, sűrítőanyag: konjac liszt, édesítőszer: sztívia
Elkészítés:
- A zacskó tartalmát öntse egy lábasba!
- Folyamatos keverés közben adjon hozzá fél liter tejet (magtej, vagy bármilyen növényi tej használható)!
- Tegye fel főni, majd közepes lángon folytonos kevergetés mellett főzze, amíg besűrűsödik!
- Adagolja a kész pudingot vízzel öblített tálkákba!
Tápanayag tartalom | 100g pudingpor | 1 zacskó (50g pudingpor) | 1 elkészített adag* (kb. 130-140g) |
Energia | 154 kcal | 77 kcal | 74,25 kcal |
Zsír | 7,4g | 3,7g | 1,8g |
-melyből telített zsírsavak | 4,4g | 2,2g | 1,8g |
Szénhidrát | 3,2g | 1,6g | 6,27g |
-ebből cukor | 0,2g | 0,1g | 6g |
Fehérje | 7,32g | 3,66g | 4,66g |
Élelmi rostok | 19g | 9,5g | 2,37g |
*Az adatok 1 adag kész pudingra vonatkoznak.