Miből készül az eszkimójégrém? Miféle ínyencségeket kínálnak nekünk hazánk erdői-mezői? Hogyan ismerhetjük fel az ehető, illetve mérgező növényeket és gombákat? Milyen egészségügyi előnyökkel jár, ha szőröstül-bőröstül, az orrától a farkáig fogyasztjuk az állatot? Tényleg csak nézőpont kérdése, hogy fintorgunk egy tál fokhagymás szöcske felett, vagy jóízűen elropogtatjuk?
A túléléstől a tálalásig – a Vad paleo izgalmas barangolásra hív az extrém ízek, távoli kultúrák és elfeledett hagyományok birodalmába. Lépjünk ki komfortzónánkból, és irány a nagyvilág!
Mezei Elmira táplálkozási tanácsadó és reformszakács, a hazai paleo mozgalom egyik úttörője, ínycsiklandó ételköltemények százainak megálmodója. Sáfrán Mihály biomérnök, Európa-bajnok kenus, paleo szemléletű táborok és sportfoglalkozások szervezője. Mindketten hiszik, hogy a paleo nem csupán egy táplálkozási irányzat, hanem élet- és szemléletmód.
Be the first to review this product!