Összetevők
Ivóvíz, Étkezési só, Mustár (7%): ivóvíz, cukor, ételecet, fehér mustármag, fekete mustármag, étkezési só, fűszerek, kurkuma kivonat, Édes fűszerpaprika, Cukor, Fehér mustármag (1%), Szárított fokhagyma, Chili (0,8%), Szárított vöröshagyma, Koriandermag, Szárított rozmaring (0,5%), Szárította majoránna, Feketebors, Kurkuma, Savanyúságot szabályzó anyag: citromsav, Borókabogyó, Égetett cukor, Tartósítószerek: nátrium-benzoát, kálium-szorbát, Sűrítőanyag: xantángumi.
Átlagos tápértékek
| 100 ml termékben: | | | |
Energia | 243 kJ / 58 kcal | | | |
Zsír | 1,7 g | | | |
amelyből telített zsírsavak | 0,2 g | | | |
Szénhidrát | 6,9 g | | | |
amelyből cukrok | 4,9 g | | | | |
Fehérje | 1,8 g | | | |
Só | 11,7 g |
Allergének
A termék gluténtartalmú gabonaféléket (búza), tojást, tejet (és laktózt), szójababot, zellert és földimogyorót tartalmazhat.
Tárolása
Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig: lásd a csomagoláson.
Száraz és fénytől védett helyen tárolandó.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Használati utasítások
Elkészítési javaslat
1 adag (80 ml) fűszerpác 750 g húshoz elegendő.
1. Alaposan rázzuk össze a pácot használat előtt, hogy az összetevők elkeveredjenek! Vágjuk la a tasak sarkát, majd gondosan minden oldalról fedjük be a páccal az előkészített húst.
2. Tegyük a bepácolt húst lefedve a hűtőbe minimum 2 órára.
3. Vegyük ki a húst a hűtőből és süssük meg a sütőben vagy a grillrácson. Emellett serpenyőben is kisüthetjük.