ÍZÉLMÉNY, AMI CSAK RÁD VÁR…
A kakaós ízhez olyan kakaófajtát választottunk, ami nem túl domináns, de nem is veszik el a többi összetevő árnyékában, ezáltal egy gazdag csoki ízt ad a granolának az ipari gyártású termékektől megszokott émelyítő édesség nélkül. A kakaó természetes zsírtartalma krémes állagot kölcsönöz a terméknek, amit a pirított magvak ropogóssága tesz izgalmassá. Végül a fűszerek gyümölcsjegyei és a törökmogyoró karakteres íze teszi fel az i-re a pontot.
MINDEN FALATTAL JÓT TESZEL MAGADNAK
A kakaó egészségmegőrző hatása évezredek óta ismert. Már az ősi maja és azték törzsek is isteni ajándéknak tulajdonították és előszeretettel használták pozitív élettani hatásai miatt illetve pénzeszközként egyaránt. A kakaóban található számos fitonutriens közül talán az antioxidánsok a legértékesebbek, melyek javítják a tanulási képességet és a memóriát, valamint neuroprotektív hatással is rendelkeznek. A kakaó természetesen a dopamin és endorfin hormonok termelésére is hatással van, amik az ember boldogságérzetét közvetlenül befolyásolják.
MIT SZÓLNÁL EGY ÜTŐS REGGELIHEZ? SZÓRD, ÖNTSD, KANALAZD
Fogyaszd friss gyümölcsökkel, növényi itallal, joghurttal vagy koronázd meg vele a zabkásádat. Ha még több ínyencségre vágysz, szórd meg vele a gofridat, vagy kombináld különféle desszertekkel, smoothiekkal! Ezekhez inspirációt és ingyenes receptkönyveket az oldalunkon találsz.
ÖSSZETEVŐK
Gluténmentes zabpehely, bio agávé szirup, kókuszpehely, napraforgómag, extra szűz olíva olaj, kókuszvirág nektár, törökmogyoró, mandula, tökmag, kakaópor (6%), só, fűszerek.
Gluténmentes üzemben készült.
100g TÁPANYAGTARTALMA |
Energia | 2,089 kJ / 502 kcal | |
Zsír | 28 g |
– Telített zsírok | 8.7 g |
Szénhidrát | 47 g |
– Cukor | 15 g |
Rost | 11 g |
Fehérje | 13 g |
Só | 0.3 g |