16 db/karton
Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották az olimpiára készülő sportolók. Nemcsak különlegesen finomak, hanem a friss gyümölcsök után a legjobb rost-, vitamin- és ásványianyag-források is. Felhasználásuk rendkívül sokoldalú: fogyaszthatók önállóan, vagy süteménybe, fagylaltba, joghurtba, müzlibe keverve.
Tárolási információ: száraz, hűvös helyen tárolandó!
Származási hely: Magyarország
Összetevők:
mazsola (finomított napraforgóolaj vagy gyapotmagolaj/nem hidrogénezett), pörkölt, sótlan földimogyoróbél (növényi olajok és zsírok/napraforgó, pálma, repce), mandulabél, kesudióbél, aszalt sárgabarack (antioxidáns: kén-dioxid), törökmogyoróbél, cukrozott, aszalt vörösáfonya (cukor, finomított napraforgóolaj).
A termék földimogyorót, dióféléket és szezámmagot csomagoló üzemben készült!
Allergének vastagon szedve!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1881 kJ (451 kcal)
Zsír: 24,3 g ebből telített: 3,2 g
Szénhidrát: 42 g ebből cukrok: 36,5 g
Fehérje: 12,9 g
Só: 0,027 g