Összetevők: cukor, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (pálma), zsírszegény kakaópor 22%, emulgeálószer (szójalecitin), aroma.
Allergének:
A termék tejszármazékokat, dióféléket és földimogyorót is tartalmazhat!
Átlagos tápérték 100g termékben: energia 2400kJ/ 578kcal; zsír 40,5g, amelyből telített zsírsavak 36g, szénhidrát 44,6g, amelyből cukrok 39,8g, fehérje 5,3g, só 0g.
Elkészítési javaslat
A Marika tortabevonó kiválóan alkalmas torták, sütemények bevonására, díszítésére, öntetek készítésére. Felhasználás előtt 10 dkg (1 tábla) Marika tortabevonót óvatosan, meleg víz fölött megpuhítunk. 2 dkg vajat felolvasztunk és kissé sülni hagyjuk, hogy víz ne maradjon benne. A megpuhult tortabevonót a kisütött vajjal simára keverjük, majd vigyázva a tortára öntjük úgy, hogy egyenletesen befedje. Csak az oldalán simítjuk el késsel. A vajat jó minőségű étolajjal helyettesíthetjük. A bevonat dermedéséig hűvös helyre tesszük. Megkönnyíti a szeletelést, ha a kés meleg. Jó étvágyat kívánunk!
Fogyasztói tárolási javaslat
Minőségét megőrzi száraz, hűvös helyen tárolva: lásd a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hónap, év)!