Termékleírás:
Izgalmas színes borsok hozzáadásával alkottunk pikáns ízvilágú folyékony fűszerpácot a kísérletező kedvű grillezőknek és konyhában sürgölődőknek! Az íz bázisát izgalmas bors keverék: fekete bors, rózsabors, fehér bors, zöld bors adja, amit fokhagymával és majorannával egészítettünk ki.
Egy tasak fűszerpác 800 gramm hús elkészítéséhez ajánlott.
A húsok pácolásának nagy hagyománya van. A pácolt hús szaftosabb, puhább és fűszeresebb ízvilágú. A legjobb, ha a friss húst pácoljuk, mert a fagyasztott és kiolvasztott hús jellemzően túl sok levet ereszt. A pácolásra szánt szeletek ne legyenek se túl vékonyak, se túl vastagok. A hús típusától függően a pácolás 2 órától akár 1 napig is tarthat. A szárnyashúst elég kevesebb ideig pácolni, mint a sertés- vagy marhahúst.
Felhasználása:
Sertés- és szárnyashús pácolásához remekül használható, emellett zöldségek fűszerezéséhez is remek választás. Felbontás után rögtön használható, a húshoz nem kell olajat hozzáadni, csak alaposan összekeverni a folyékony páccal, majd az igényelt ideig pácolni.
Ízletes hagyma, Édes paprika, 700 g húshoz
Ez a pác nem hiányozhat, ha grillezésről van szó. Különféle húsok grillezésénél, sütésénél használjuk.
Grill fűszerpác - folyékony pác húsokhoz.
Összetevők
Ivóvíz, Étkezési só, Édes fűszerpaprika, Fokhagyma, Cukor, Ízfokozó: nátrium-glutamát, Vöröshagyma, Chili, Kurkuma, Feketebors, Majoránna, Koriandermag, Savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, Sűrítőanyag: xantángumi, Babérlevél, Borókabogyó, Tartósítószerek: nátrium-benzoát, kálium-szorbát
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (és laktózt), szójababot, mustármagot, zellert és földimogyorót tartalmazhat.
Tápértékre vonatkozó információk
Tápanyagok | 100 ml termékben: |
Energia | 176 kJ / 42 kcal |
Zsír | 0,5 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,1 g |
Szénhidrát | 5,6 g |
amelyből cukrok | 3,1 g |
Fehérje | 2,1 g |
Só | 13,4 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Elkészítés és tárolás
Elkészítési javaslat
1 adag (80 ml) fűszerpác 700 g húshoz elegendő.
1. Alaposan rázzuk össze a pácot használat előtt! Gondosan minden oldalról fedjük be a páccal a húst.
2. Tegyük a húst lefedve a hűtőbe minimum 2 órára.
3. Vegyük ki a húst a hűtőből és süssük meg a sütőben vagy a grillrácson. Emellett serpenyőben is kisüthetjük.
Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig: lásd a csomagoláson.
Száraz és fénytől védett helyen tárolandó.