Fruktóz-glükóz szirup
Víz
Áfonya gyümölcslé 10%,
Alma gyümölcslé 40% (sűrítményekből visszahígítva)
Étkezési sav (citromsav)
Színezék: szőlőhéj kivonat
Aromák
Édesítőszerek (Na-cilamát, aceszulfám-K, szteviol-glikozidok)
Tartósítószerek: kálium-szorbát, Na-benzoát
|
100 ml szörpben |
100 ml kész italban |
Energia |
1336 kJ/ 314 kcal |
56 kJ/ 13 kcal |
Zsír |
0 g |
0 g |
-amelyből telített zsírsavak |
0 g |
0 g |
Szénhidrát |
74 g |
3,1 g |
-amelyből cukrok |
66 g |
2,8 g |
Fehérje |
0,2 g |
0,008 g |
Só |
0,2 g |
0,008 g |
Rost |
0,1 g |
0,004 g |
|
per 100ml |
|
100 ml kész italban |
Energia (kJ) |
1336 |
|
56 |
Energia (kcal) |
314 |
|
13 |
Zsír (g) |
0 |
|
0 |
ebből telített zsírsavak (g) |
0 |
|
0 |
Szénhidrát (g) |
74 |
|
3.1 |
ebből cukor (g) |
66 |
|
2.8 |
Élelmi rost (g) |
0.1 |
|
0.004 |
Fehérje (g) |
0.2 |
|
0.008 |
Só (g) |
0.2 |
|
0.008 |
Hígítási arány:
1 rész szörp és 23 rész (szénsavas) víz. Az ajánlott hígítás szerint elkészített ital gyümölcslé tartalma legalább 2,08%.
Tárolás: (10-23°C). Száraz, hűvös helyen.