Fruktóz-glükóz szirup
Víz
Meggylé 50% (sűrítményből visszahígítva)
Étkezési sav: citromsav
Édesítőszerek (Na-ciklamát, aceszulfám-K, steviol-glikozidok)
Aroma
Tartósítószerek (kálium-szorbát, Na-benzoát)
|
100 ml szörpben |
100 ml kész italban |
Energia |
1362 kJ/ 320 kcal |
57 kJ/ 13,3 kcal |
Zsír |
0 g |
0 g |
-amelyből telített zsírsavak |
0 g |
0 g |
Szénhidrát |
75 g |
3,1 g |
-amelyből cukrok |
66 g |
2,8 g |
Fehérje |
0,2 g |
0,008 g |
Só |
0,2 g |
0,008 g |
Rost |
0,1 g |
0,004 g |
|
per 100ml |
|
100 ml kész italban |
Energia (kJ) |
1362 |
|
57 |
Energia (kcal) |
320 |
|
13.3 |
Zsír (g) |
0 |
|
0 |
ebből telített zsírsavak (g) |
0 |
|
0 |
Szénhidrát (g) |
75 |
|
3.1 |
ebből cukor (g) |
66 |
|
2.8 |
Élelmi rost (g) |
0.1 |
|
0.004 |
Fehérje (g) |
0.2 |
|
0.008 |
Só (g) |
0.2 |
|
0.008 |
Hígítási arány:
1 rész szörp és 23 rész (szénsavas) víz. Az ajánlott hígítás szerint elkészített ital gyümölcslé tartalma legalább 2,08%.
Tárolás: (10-23°C). Száraz, hűvös helyen.